Et løb gennem åndernes rige
Porten til åndernes rige er blevet åbnet ved et uheld, og ældgammel mystik breder sig på Slotsholmen! Hekse og spøgelser lurer bag hvert hjørne, og kun DU kan lukke porten igen - men vær på vagt!

Tag med på orienteringsløb på Slotsholmen. Jagten går gennem Rigsarkivets mørke, mystiske gange, forbi de danske kongers spooky statuekirkegård i Christian 4.’s bryghus, Thorvaldsens tomme grav og Dansk Jødisk Museums gamle bygninger. Undervejs kommer du igennem alverdens prøvelser – så husk både løbesko og vovemod i Jagten på den hemmelige nøgle!

Det praktiske
Løbet starter og slutter ved indgangen til Det Kongelige Biblioteks Have. Deltagerne sendes afsted i hold kl. 14.00, 14.30, 15.00, 15.30, 16.00, 16.30 og 17.00.

Priser
Børn under 6 år: Gratis
Børn over 6 år: 25 kr. (+ 5 kr. gebyr)
Voksne (15+ år): 50 kr. (+ 5 kr. gebyr)
Familiebillet: 125 kr. (+ 5 kr. gebyr)

Der kan også købes billetter i døren:
Voksne (15+ år): 65 kr.
Børn over 6 år: 35 kr.
Husk kontanter!

Se også Jagten på den hemmelig nøgle på facebook

Kontakt

Københavns Kommune – Slotsholmen
Julie Avery
T: 41 71 72 41
jav@sa.dk

 


Gratis tilbud til skoler
Åben Skole tilbyder 20 skoleklasser (28 elever, 2 voksne) i Københavns Kommune at deltage gratis i ’Jagten på den hemmelige nøgle’ fredag d. 8. maj kl.14-18. Orienteringsløbet henvender sig til klassetrin på mellemtrinnet og kombinerer idræt, historie, billedkunst og kristendomsundervisning.

Igennem løbet vil eleverne blive introduceret til emner som fortidens overtro, oldtidens myter og jødisk mystik. Løbet varer en time og giver gratis adgang på Thorvaldsens Museum, Christian 4.s Bryghus, Dansk Jødisk Museum og Rigsarkivet. Selvom tilbuddet er gratis, så skal man bestille en billet og det er efter først-til-mølle. Vær opmærksom på, at der er en særskilt Billetto-side for Åben Skole-billetter!